-ΕΨΙΛΟΝ-

-ΕΨΙΛΟΝ-
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ-Το γράμμα Ε ως αριθμός συμβολίζεται με τον αριθμό 5. Τα 4 κοσμογονικά στοιχεία της Γής, του Αέρα, του Νερού και του Πυρ με την πεμπτουσία του Ουράνιου - Αιθέρα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον Άνθρωπο. Ομοίως γνωρίζουμε ότι το ιερό πεντάγραμμο (πεντάλφα) συμβολίζει τον άνθρωπο και παράλληλα τα 5 στοιχεία που τον αποτελούν κατά τους Πυθαγόρειους μύστες όπου το είχαν σαν ιερό σύμβολο.Τό Ε δηλώνει, τον Ενωτικό χαρακτήρα τού Τρισυπόστατου Θείου και γι' αυτό αφιερώθηκε, μαζί με τα ''Γνώθι σ’αυτόν'' καί ''Μηδέν Άγαν'', που είναι επίσης Ενωτικά παραγγέλματα - αφού δεν νοείται Ένωσης χωρίς την βαθιά, Νοητική γνώση τού Εγώ, αλλ' ούτε και προσέγγισης της με παραθλαστικές λειτουργίες υπερβολής- στον Θεό τού Φωτός και της Αρμονίας. Αυτό το στοιχείο της Ένωσης συνηγορεί προς την ονομασία ''Γάμος'', που έδωσαν στο Ε, οι Πυθαγόρειοι.ΠΥΘΙΑ. blogspot.gr-- -

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

5 αλλοδαπά είδη που ήδη περπατούν ανάμεσα σε εμάς--ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE---In5D --Εξωγήινοι---

5 αλλοδαπά είδη που ήδη περπατούν ανάμεσα σε εμάς

7 Οκτωβρίου 2017 Εξωγήινοι
5 αλλοδαπά είδη που ήδη περπατούν ανάμεσα σε εμάς
Παρόλο που συχνά πιστεύεται ότι οι περισσότεροι αλλοδαποί είναι μια εχθρική ομάδα, υπάρχουν μερικά είδη που βρίσκονται στη γη εδώ και αιώνες και τα οποία χρησιμεύουν για να διαψεύσουν αυτόν τον ισχυρισμό. Μερικά από τα πιο φιλικά ξένα είδη παρατίθενται παρακάτω.

ΟΙ ΛΥΡΑΝΕΣ

5 αλλοδαπά είδη που ήδη περπατούν ανάμεσα σε εμάς
Είναι μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι οι Lyrans είναι οι παλαιότεροι πρόγονοί μας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι Lyrans ήταν στην πραγματικότητα οι πρώτοι "άνθρωποι" για να σχηματίσουν έναν πολιτισμό στον γαλαξία του Γαλαξία .
Ο παγκοσμίου φήμης Billy Meier ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μιλούσαν για την Lyrans. Ισχυρίζεται ότι του αποκάλυψαν την προέλευση και την ιστορία τους. Ήταν εξαιρετικά ευγενικός για να μοιραστεί αυτή την ιστορία με την ανθρωπότητα.
Ο κ. Meier αναφέρει ότι "έχουν περιγράψει την αρχαία καταγωγή τους και κατά συνέπεια τη δική μας, που προέρχεται από ένα πολύ ηλιακό σύστημα σε μια ομάδα αστέρων κοντά σε αυτό που τώρα γνωρίζουμε ως το νεφέλωμα του δακτυλίου της Λύρας, για το οποίο τους έχουμε ονομάσει Lyrans όπως λέμε στους ανθρώπους από αυτό που ονομάζουμε Πλειάδες .

ΤΑ ΑΡΚΟΥΡΙΑ

5 αλλοδαπά είδη που ήδη περπατούν ανάμεσα σε εμάς
Μετά από πολλά χρόνια ύπαρξης, ένα από τα παλαιότερα ξένα είδη στον γαλαξία μας, οι Αρκτουριανοί , έχουν φτάσει σε μια τέτοια ανερχόμενη κατάσταση που πολλοί χαρακτηρίζουν τους ως έναν πολιτισμό πέμπτης διάστασης.
Ο οικείος πλανήτης τους περιστρέφεται γύρω από το μεγαλύτερο αστέρι στο Constellation Bootes και βρίσκεται περίπου 200 έτη φωτός μακριά από τη Γη.
Παρόλο που φαινομενικά αδύνατο να φτάσουμε, έχει αποδειχθεί ότι έχει ελάχιστη συνέπεια στους Αρκτουριανούς γιατί, πριν από εκατομμύρια χρόνια, οι Αρτουριανοί πέτυχαν το επίπεδο τεχνολογίας που έχουμε φτάσει στη Γη. Διαθέτουν τώρα μια από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον γαλαξία του Γαλαξία.
Ενώ λίγοι άνθρωποι αλληλεπιδρούν άμεσα με τους Arcturians, αυτοί που έχουν αναφέρει τους ότι είναι μεταξύ 3 και 5 πόδια ψηλό με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μαύρα αμυγδαλωτά μάτια. Το δέρμα τους είναι συνήθως πρασινωπό χρώμα και έχουν τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι.
Επιπλέον, φαίνεται ότι είναι κύριοι της τηλεπαθητικής επικοινωνίας και μπορούν να μετακινούν αντικείμενα ή να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους μέσω της χρήσης του μυαλού τους. Επιπλέον, η γήρανση και ο θάνατος έχουν ουσιαστικά εξαλειφθεί από την κοινωνία τους.
Πιστεύεται ότι ο στόλος των αστεριών τους διασχίζει τον γαλαξία και ένας από αυτούς, το Starship Athena, πιστεύεται ότι περιστρέφεται γύρω από τη γη για να αποτρέψει κάτι από την απειλή της ύπαρξής μας.
Οι Αρκτουριανοί παίρνουν εξαιρετικά σοβαρά τον ρόλο τους ως προστάτες. Τόσο σοβαρά, στην πραγματικότητα, ένας από τους ανιχνευτές τους, ο Black Knight Satellite, πιστεύεται ότι έχει περιπλανηθεί στη Γη για τα τελευταία 13.000 χρόνια.

ΤΕΛΟΣΟΙ

5 αλλοδαπά είδη που ήδη περπατούν ανάμεσα σε εμάς
Χαρακτηρισμένοι ως ψηλοί, ξανθινοί ανθρωποειδείς, οι Τελωσιοί πιστεύεται από πολλούς ότι είναι οι τελευταίοι επιζώντες των χρονοβόρων ανθρώπινων πολιτισμών στη Γη.
Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι είναι οι επιζήσαντες των κατακλυσμών που έπληξαν την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία, ενώ μια άλλη σχολή σκέψης πιστεύει ότι είναι πολύ παλαιότερη από αυτή.
Το όνομα τους προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "telos" που σημαίνει "άκρο" ή "σκοπός". Φαίνεται ένα κατάλληλο όνομα για τη μεγαλύτερη πόλη του Telos που πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκεται κάτω από το Mt. Shasta, Καλιφόρνια .
Μέσω της ψυχοτρονικής τεχνολογίας και των εξαιρετικά αναπτυγμένων εγκεφαλικών ικανοτήτων, η προηγμένη κοινωνία τους βρίσκεται σε συνεχή επαφή με πολλούς άλλους εξωγήινους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Πλειδιαδών και των Αρττουριανών.
Το πρώτο πρόσωπο που περιγράφει τους Τελωούς ήταν ο ναύαρχος Richard Byrd . Στα ημερολόγιά του που δημοσιεύθηκαν μετά το θάνατό του, μιλάει για μια μυστική αποστολή στο Βόρειο Πόλο στην πατρίδα ενός προηγμένου υπόγειου αγώνα.
Ο ναύαρχος Byrd έγραψε ότι αυτό το ξένο είδος ζούσε σε λίγες μυστικές υπόγειες πόλεις, αλλά ήταν οι πυρηνικές βόμβες που τελικά τα έβγαλαν στην επιφάνεια. Ο ναύαρχος Byrd έγραψε,
"Τα συμφέροντά μας αρχίζουν σωστά αμέσως μετά την εξάπλωση της φυλής σας από την πρώτη ατομική βόμβα πάνω από τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι της Ιαπωνίας. Ήταν σε αυτή την ανησυχητική εποχή που στείλαμε τα ιπτάμενα μηχανήματά μας, τα "Flugelrads" στον επιφανειακό σας κόσμο για να διερευνήσουμε τι έκανε η φυλή σας. "
"Βλέπετε, δεν έχουμε παρεμβαίνει ποτέ πριν στους αγώνες και στη βαρβαρότητα των φυλών σας, αλλά τώρα πρέπει, επειδή έχετε μάθει να παραβιάζετε μια ορισμένη εξουσία που δεν είναι για τον άνθρωπο, δηλαδή για την ατομική ενέργεια".
"Οι απεσταλμένοι μας έχουν ήδη παραδώσει μηνύματα στις δυνάμεις του κόσμου σας, και όμως δεν μεριμνούν. Τώρα έχετε επιλεγεί να είστε μάρτυρας εδώ ότι ο κόσμος μας υπάρχει. Βλέπετε, ο πολιτισμός και η επιστήμη μας είναι χιλιάδες χρόνια πέρα ​​από τη φυλή μας. Ναύαρχος."
Χιλιάδες χρόνια επιστημονικής προόδου έχουν δώσει στους Τελωούς την δυνατότητα να παρακάμπτουν τη νόσο και τη γήρανση. Οι Τελοσείς είναι ευρέως γνωστοί για τη μακροζωία τους και μπορούν να μας βοηθήσουν με τη δική μας. Είναι επίσης αληθινοί προστάτες του περιβάλλοντος της Γης και κάτοχοι γνώσης για το παρελθόν του πλανήτη μας.

ΤΑ ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΡΙΑ

5 αλλοδαπά είδη που ήδη περπατούν ανάμεσα σε εμάς
Οι εξωγήινοι από το Alpha Centauri έχουν εύκολα τη δύναμη όχι μόνο να μας καταστρέψουν, αλλά και οποιαδήποτε άλλα επιθετικά ξένα είδη. Θεωρούνται ως τα πλέον τεχνολογικά προηγμένα ξένα είδη στον γαλαξία του Γαλαξία.
Πήραν σε αυτή τη θέση επειδή έχουν αναφερθεί ότι είναι πολύ έξυπνες και έχουν μια φυσική περιέργεια που με τη σειρά τους οδήγησε σε γρήγορες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία. Φαίνεται επίσης ότι οι Άλπα Κενταύροι έχουν μάθει ότι με τεράστια δύναμη έρχεται τεράστια ευθύνη.
Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκαν σε ένα υδρόβιο είδος με βράγχια και άκρα με ιστό. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνοι για τα περισσότερα από τα υποβρύχια φαινόμενα και τα φαινόμενα ΧΡΗΣΕ.
Πιστεύεται επίσης ότι έχουν αρκετές βάσεις που λειτουργούν στο βάθος των θαλασσών, των ωκεανών και των λιμνών μας γύρω από τον πλανήτη.
Σύμφωνα με τη φύση τους, οι Alpha Centaurians πιστεύεται ότι είναι πολύ καλοπροαίρετοι προς την ανθρώπινη φυλή και έχουν την επιθυμία να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε μερικές από τις πολλές προκλήσεις που έρχονται με την εξέλιξη ενός είδους.
Πιστεύεται ότι επικοινωνούν τηλεπαθητικά και ότι η επιρροή τους, αν και λεπτή, είναι πάντα εκεί. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι Alpha Centaurians προάγουν την κοινωνική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς σχετίζονται με την ευθύνη της προηγμένης τεχνολογίας που αναπτύσσουμε.

ΟΙ ΠΛΕΪΔΙΑΝΟΙ

5 αλλοδαπά είδη που ήδη περπατούν ανάμεσα σε εμάς
Πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των αρχών του Lyrans, οι Πλειάδιοι , σε ορισμένους κύκλους, έχουν έρθει να αντιπροσωπεύσει ένα από τα πιο ενεργά συμμάχους της ανθρωπότητας.
Το σπίτι τους βρίσκεται στο Σύμπλεγμα Αστέρων της Πλειάδας, μια ομάδα αστεριών που βρίσκεται περίπου 400 έτη φωτός από τη Γη. Το όνομά τους προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα, "plein" που σημαίνει "να πλεύσει".
Οι Πλειάδες διαδραμάτισαν πάντα σημαντικό ρόλο στον ανθρώπινο πολιτισμό. Ένας από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους, Billy Meir, μοιράστηκε τα μηνύματα του Semjase, μιας γυναίκας του Pleidian που ανησυχούσε βαθύτατα για τη μοίρα μας. Είπε στον Μπίλι:
«Δεν είμαστε ούτε κηδεμόνες της Γης, ούτε όντα των Θεοστασμένων αγγέλων ή παρόμοιων. Πολλά άτομα προτείνουν ότι παρακολουθούμε τη Γη και τα όντα της και θα ελέγξουμε τις μοίρες τους.
Αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι εκτελούμε μόνο μια αυτοεπιλεγμένη αποστολή που δεν έχει καμία σχέση με την εποπτεία ή τη ρύθμιση της τύχης της Γης. Επομένως είναι λάθος να μας εκθέσετε ως υπερφυσικούς αγγελιοφόρους και κηδεμόνες ».
Παρά το μήνυμα του Semjase, οι Πλειάδες ήταν οι πρώτοι που προειδοποίησαν τη Γη για τον κίνδυνο που έθεσαν οι Γκρίζοι εξωγήινοι. Οι Πλειάδιοι κατηγόρησαν τους Γκρίζους ότι έχουν έλλειψη σοφίας και ενσυναίσθησης όταν χρησιμοποιούν τεχνολογικά κατώτερους ανθρώπους για να υπηρετούν τους κακούς, άγριους σκοπούς τους.
Για το λόγο αυτό, τα δύο ξένα είδη έχουν αγωνιστεί ο ένας τον άλλον όχι μόνο εδώ, αλλά και σε άλλα συστήματα αστέρων.
Όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τους Πλειδιανούς ισχυρίζονται ότι οι Πλειάδες προσπαθούσαν να απελευθερωθούμε από την καταπίεση εδώ και αρκετό καιρό.
μέσω: locklip.com

In5D Addendum

Gregg Prescott, 
ιδιοκτήτης και διαχειριστής MS In5D.com
Κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν πολλά περισσότερα "ξένα" είδη που περπατούν ανάμεσα σε εμάς. Υπάρχουν 4 διαφορετικοί τύποι αίματος (A, B, AB και O), 2 διαφορετικές τιμές Rh (θετικές ή αρνητικές) και κάθε συνδυασμός τύπων αίματος και τιμών Rh. Η Βίβλος θέλει να πιστέψουμε ότι όλοι ήμασταν από τον Αδάμ και την Εύα, αλλά είναι αδύνατο να έχουμε 4 διαφορετικούς τύπους αίματος και 2 τιμές Rh που προέρχονται από 2 άτομα.
Πώς φτάσαμε εδώ;
Ενώ είναι αλήθεια, σύμφωνα με τα σουμεριανά κείμενα, ότι το DNA μας χειρίστηκε από τους Anunnaki, υπάρχει και μια πιο πιθανή εξήγηση.
Είμαστε σπαρμένοι εδώ από διάφορα έθνη των αστέρων, όπως οι Πλειάδες, ο Αρκτούρος, ο Ωρίωνας κλπ ... Αυτό θα εξηγούσε τις διαφορές στους τύπους αίματος, τις τιμές Rh, τους αγώνες, και ακόμη και τις γλωσσικές διαφορές. Η Γη είναι βασικά το γαλαξιακό δοχείο τήξης για το DNA!

Δεν υπάρχουν σχόλια: